dijous, 9 de març del 2017

MÀSTER-CLAS / CONCERT DE SAXÒFON

El divendres 31 de març i dissabte 1 d'abril ens visitarà a Tarragona Mariano García, prestigiós saxononista i professor del CSMA (Conservatori Superior de Música d'Aragó, Saragossa), una de les aules de saxòfon de més alt nivell de l'Estat Espanyol.

El divendres 31 de març tindrà lloc un Concert a càrrec de l'Ensemble de Saxòfons del CSMA , dirigit pel mateix Mariano García. El Concert, d'entrada gratuïta, està obert a tot el públic i serà a les 19.00h a l'Auditori de la Diputació. És una oportunitat única de poder escoltar un Ensemble de Saxòfons format per alumnes de Grau Superior.Hi esteu tots convidats, segur que no us en penedireu!!!

D'altra banda, el dissabte 1 d'abril hi haurà una Màster-Clas al mateix Auditori de la Diputació, adreçat als alumnes de GP de l'aula del Conservatori. Així mateix, la màster està oberta a tot aquell que hi vulgui assistir en la modalitat d'alumne oient. En cas de no cobrir-se les places, s'obrirà també a alumnes externs al Conservatori. L'horari de la màster serà el dissabte de 10.00h a 14.00h i de 16.00h a 19.00h.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar en el bloc.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.