dimecres, 27 d’abril del 2016

CONCERT GRUP DE SAXOS - EL MORELL

El passat dimecres 20 d'abril el Grup de Saxos de l'Escola i Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona realitzà un concert pedagògic al Teatre-Auditori del Morell a les 18.00h. El repertori que s'interpretà en aquesta ocasió fou variat, atractiu i inclogué obres d'estils musicals molt diferents, fàcils d'escoltar i digerir. Així mateix,  serví per donar a conèixer i apropar el saxòfon als nens i públic en general, a la vegada que van poder escoltar com sona un Grup de Saxòfons i veure detalladament els diferents tipus de saxòfon que el formen.







El públic assistent, un centenar de persones aproximadament, es mostrà molt proper i receptiu tant a la música com a les explicacions que es van anar intercalant entre peça i peça. Aquest format de concert pedagògic resulta realment atractiu i estimulant, ja que fa que el concert sigui molt més dinàmic, a la vegada que apropa els instruments al públic en general.









Grup de Saxos de l'Escola i Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona, integrat actualment per 9 alumnes de Grau Professional. Són alumnes que cursen des de 2n a 6è de GP al centre. D'esquerra a dreta: Andrés Gómez, Elisenda Amor, Susana Saiz, Laura Urrutia, Pau Castel, Judit García, Guillem Durán, Laura Gil i Sergio Escudero.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar en el bloc.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.