diumenge, 14 de juny del 2015

VI Trobada de Saxos, Reus Juny 2015

Ahir dissabte 13 de juny de 2015 tingué lloc la VI Trobada de Saxòfons dels Conservatoris de la Diputació de Tarragona i de les Escoles de Música del Camp de Tarragona, en aquesta edició organitzada des de l'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus


Durant tot el matí els alumnes assistents, quasibé 60 alumnes en total, van treballar el repertori del concert de cloenda amb els seus respectius professors: Joaquim Subirats es feu càrrec del grup de Nivell Elemental, Rubén Domingo del de Grau Professional, i Joan Martí realitzà un taller d'improvitsació contemporània amb tots els alumnes per tal de poder fer una "Performance" com a obertura del concert de cloenda.

Per la tarda, el compositor Tomás Simón treballà l'obra conjunta amb tots els alumnes i es feu un petit assaig general abans del concert.

Al llarg de tot el dia, els alumnes van poder assistir també a una exposició de saxòfons de la prestigiosa marca "Yanahisawa", amb una gran diversitat de models per a casdascún dels quatre membres més importants de la família del saxòfon (soprano, alt, tenor i baríton) i van tenir la oportunitat de poder provar i comparar els diferents models.

El concert de cloenda es realitzà a les 19.00h a la Plaça Prim de Reus, un espai emblemàtic de la ciutat i molt concorregut gràcies a la seva bona situació estratègica. El públic assistent, que fou nombrós, va poder escoltar un repertori variat i amè format per obres de diferents estils.

A continuació, unes quantes imatges del que fou la jornada:

Assaig grup Nivell Elemental




Assaig grup Grau Professional






Assaig Obra Conjunta








Exposició saxòfons Yanahisawa




Concert de cloenda






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar en el bloc.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.